Hranjenje golubova kroz prozor

Hranjenje golubova kroz prozor

PostPostao/la nebitna » pon sij 02, 2012 8:22 pm

Jedna od suvlasnica ( susjeda ) svakodnevno baca kruh kroz prozor i hrani sada već poprilićno jato golubova. Golubovi mi i ne smetaju toliko, ali sada već pomalo ide na živce leteći kruh sa petog kata. Ima li tko kakvo riješenje? Ljepe rijeći i molbe na žalost ne pale :cry:
nebitna

Re: Hranjenje golubova kroz prozor

PostPostao/la Poštar » uto sij 03, 2012 6:57 am

Mi imamo susjede koji su se nakon 40 godina vratili iz Njemačke, djeca ostala u Švabiji, a oni fiiiiiijuuuuu malo malo kruh kroz prozor. u po četku nam je bilo i simpatićno, a na kraju drame i svađe.
Jednog dana drugi susjed u garaži sklepao ljepu kućicu za ptićice i kuc kuc na vrata "jugošvabama".
-Dobro jutro susjedi, napravio sam kućicu za ptićice i objesio ju na brezu u parku ispred zgrade ( sa pogledom sa "jugošvabskog" balkona ). Ja baš nemam vremena stalno paziti imali hrane u njoj za ptice pa bi Vas htio zamoliti bili se vi brinuli o tome.
Sada oni svakodnevno dopunjavaju hranu i brinu se o njoj dok sa balkona više ne lete komadi starog kruha.

Eto pokušajte i vi
slika
Poštar

PostPostao/la Jakov » uto sij 03, 2012 4:30 pm

Poštar je napisao/la:Mi imamo susjede koji su se nakon 40 godina vratili iz Njemačke, djeca ostala u Švabiji, a oni fiiiiiijuuuuu malo malo kruh kroz prozor. u po četku nam je bilo i simpatićno, a na kraju drame i svađe.
Jednog dana drugi susjed u garaži sklepao ljepu kućicu za ptićice i kuc kuc na vrata "jugošvabama".
-Dobro jutro susjedi, napravio sam kućicu za ptićice i objesio ju na brezu u parku ispred zgrade ( sa pogledom sa "jugošvabskog" balkona ). Ja baš nemam vremena stalno paziti imali hrane u njoj za ptice pa bi Vas htio zamoliti bili se vi brinuli o tome.
Sada oni svakodnevno dopunjavaju hranu i brinu se o njoj dok sa balkona više ne lete komadi starog kruha.

Eto pokušajte i vi

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Jakov

PostPostao/la nebitna » sub sij 07, 2012 3:08 pm

Ideja nije loša, ali nitko ne zna napraviti kučicu, čim ju kupim javim kako je prošlo i jel upalilo
nebitna

PostPostao/la karburator » čet tra 19, 2012 6:17 am

Izgleda da je ova tema popularna u mom kvartu, sve je manje letećeg kruha po zraku i sve više hranilica

Jedna je na balkonu iznad susjeda, možete si misliti na što mu izgleda balkon, lud je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dupli Dellorto zakon, fučkaš ajnšpric
karburator

Natrag na Suvlasnici Stambene Zgrade

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.